Nie ste prihlásený Registrácia Prihlásiť

ÚzemnéPlány.sk

578 územných plánov

867 článkov

4482 fotografií

online návštevníkov

19. 06. 2013, meniny má: Alfréd

Aktuality

Empíria architektúra

pozvanka-empiri.jpg

Pozvánka k výstave.

19. 06. 2013

Realizujeme prvý mestský zásah na Slovensku

flyer-pod-mostom-page-1.jpg

Rozhodli sme sa, že v roku 2013 na vlastné náklady zrealizujeme mimoriadny projekt Športovo-kultúrneho centra POD MOSTOM. Máme šancu získať grant z nadácie SPP. Ak sa Vám projekt páči, zahlasujte za náš projekt na http://www.sppolocne.sk/…projektu/296?1=1®ion=1&category=2&order=votes

Ďakujeme

05. 06. 2013 | viac

Odborná konferencia: Súčasné výzvy pri tvorbe mesta

titulka-f5a.jpg

Konferencia sa uskutoční 30. – 31. máj 2013 Primaciálny palác (Zrkadlová sieň), Primaciálne námestie 1, Bratislava

30. 05. 2013 | viac

Památka jako obraz a socha

S Václavem Girsou / vedoucím ústavu památkové péče / FA ČVUT

23. 05. 2013 | viac

VYHLÁSENIE 19. ROČNÍKA CELOŠTÁTNEJ SÚŤAŽE STAVBA ROKA 2013

Vyhlásenie 19. ročníka prestížnej prezentačnej súťaže realizovaných stavieb na Slovensku.

22. 05. 2013 | viac

Horúca téma

Lezecká stena Pod Mostom

19. 07. 2012 / 18:09 | 20

Aktuálne diskusie

RSS

Najnovšie komentáre

RSS

Partneri

Generálny partner

Hlavní partneri

Partneri

Mediálni partneri

Anketa

Považujete proces schvaľovania územnoplánovacej dokumentácie a Zmien a doplnkov za dostatočne pružný?

Áno

50%

Nie

29%

Nedá sa zovšeobecňovať

21%

Fórum » Portál UzemnePlany.sk » Články » ARCH 11/2011

Diskusia k článku

ARCH 11/2011

arch-11-titulka.jpg

Téma: Materialita a architektúra

28. 11. 2011 | Zdroj: Vydavateľstvo EuroStav, s.r.o. | Autor: Vydavateľstvo EuroStav, s.r.o. | Komentárov: 9 | Zobrazené: 1679× | viac

Pridať komentár [9] | Sledovať diskusiu [1] | RSS

Martin Fleischmann – Mario Zajac: Nadstavba bytového domu, Bratislava

22. 01. 2012 11:17:09 | Roberto

Reagovať | Odkaz na tento príspevok

Ak sa jedna o pana Ing.Arch.Martin Fleischmanna ktory je , alebo bol konatelom firmy Interset , tak si na neho davajte pozor , je to podvodnik , jeho vysledky prace si mozte pozriet na nadstavbach Banselova ulica v Bratislave. Mal by sediet v base a nie stava nadstavby.

fleischmannove nadstavby

24. 01. 2012 23:21:25 | Jolanka

.... su to umelecke diela depresivneho architekta, ktory takto vyjadril hlbku svojej duse a svoj postoj k ludstvu, ako aj k sebe samemu ... zatecene, plesnive, rozpadavajuce sa, tmave, ponure, smradlave....bravo, majstre. za tieto diela dostanete urcite raz nalezitu cenu :-)

Kvačalova

11. 05. 2012 13:30:53 | Kalrkulka

Plne s súhlsím s názorom, že sú to podvodníci, obidvaja. Na Kvlačalovej ulici nechali rozoztavanú nadstavbu, ktorá je už roky nedokončená. Len sa čudujem obyvateľom domov, ktorých sa to týka, že s tým nič nerobia. Však ľudia na úplne hornom poschdí sa asi nedoplatia na kúrení.

fleischmann

02. 10. 2012 10:48:22 | peter

tak tento pán fleischmann si zmenil aj meno pretože ho naháňali ludia ktorích oklamal, predtým sa volal Týleš.. dávajte si na neho pozor, jemu by som nedal postaviť ani búdu pre túlavého psa...

nadstavba na bytovom dome

08. 03. 2013 22:59:15 | Mikulas horvat

tento pan najima na pracu stavebne firmi,spravia pracu a peniaze nikde.mal by ist do basy na zvysok zivota, za tych pracovnikov co boli na vianoce bez vyplaty.

RE: nadstavba na bytovom dome

13. 03. 2013 10:56:52 | Mikuláš Horvát | Reakcia na

Ja som tento článok nedával, kto ste ho tu zavesil nech sa mi ozve.

Podvodnik

27. 03. 2013 22:01:03 | Lukáš Prieplavský

Vyššie spomínaný pán povodne menom Týleš veľmi veľa ľuďom ublížil,obral ich o peniaze,povesť aj o česť!Všetko je dočasné,veríme že sa mu všetko vráti aj s úrokami!Premenoval sa,dal si židovské meno po manželke hoc židom nieje,ale rád sa za žida vydáva!Robí tým len hanbu židovskej komunite,lebo tento prvotriedny,bezcharakterný podvodník nepatrí nikam!Maximálne tak do vazenia do cely s troma statne stavanými náckami,aby mu ukazali holé kkt,tak ako ukazuje on,ak treba platiť dodávateľom za riadne odvedené stavebné práce!Pozor na tých jeho poskokov,ktorí sa tvária veľmi seriózne a pomožu mu úplne Vás zarezať

RE: Podvodnik

22. 05. 2013 14:08:23 | fleischmann@tyles.sk | Reakcia na

JA NIE SOM PODVODNIK. ked ta stretne vratim vsetko co som ukradol, spreneveril a prehajdakal.......... a ten zajac....rovnaky zlodej a ten Ing. Matej Michalik, poskok zlodeja...hanbit by sam mal, po kanaloch lozit....nechat sa platit zlodejom

zaloba do neba

27. 03. 2013 23:12:55 | Vas byvali pracovnik

preklinam ta prajem ti abi si ty aj tvoje dceri zdochli v stasnych mukach.V byvalom zivote carodejnik a zaklinac.Na kazdu svinu se vari voda!!§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
Pridať komentár

Nie ste prihlásený, pre využitie výhod pre registrovaných sa prihláste alebo zaregistrujte

Copyright © UzemnePlany.sk, 2007-2013 Všetky práva vyhradené

ISSN 1338-2772 | Aktualizované 2× týždenne